Milli Sporcularımız Sezona Avustralya'da Merhaba Diyecek
Milli motosikletçiler Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu Dünya Superbike ve Supersport Şampiyonalarında 2026 sezonunun ilk yarışına Avustralya'da çıkacak.
Motor sporları organizasyonlarında milyonlarca takipçisi olan Dünya Superbike ve Supersport Şampiyonalarında sezon 20-22 Şubat tarihlerinde Melbourne kentindeki Phillip Island Pisti'nde başlayacak.
Dünya Supersport Şampiyonası 2026 sezonuna şampiyonluk parolasıyla start verecek olan milli motosikletçimiz Can Öncü, 20 Şubat Cuma günü Phillip Island Pisti'nde serbest antrenman ve Superpolede yer alacak. Can Öncü, yeni takımı Pata Yamaha Ten Kate ile ilk yarışına 21 Şubat Cumartesi günü TSİ 06.30'da sezonun ilk yarışına, 26 Şubat Pazar günü TSİ 06.30'da da hafta sonunun ikinci yarışında ter dökecek.
BAHATTİN SOFUOĞLU 54 NUMARAYLA PİSTTE
Milli motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nda Motoxracing Worldsbk Takımıyla ikinci sezonunu yaşayacak. Bu sınıfta Toprak Razgatlıoğlu’nun numarası 54 numara ile yarışacak olan Sofuoğlu, 20 Şubat Cuma günü serbest antrenmanlara, 21 Şubat Cumartesi günü TSİ 08.00'de sezonun ilk yarışı için piste çıkacak. Bahattin Sofuoğlu, 22 Şubat Pazar günü ise TSİ 05.00'te superpole yarışında, 08.00'de de hafta sonunun ikinci yarışında mücadele edecek.
Bu sayfa 52 kez okundu
