
Sea to Sky'a Görkemli Finiş
Kemer'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen ve sporcular tarafından büyük ilgi gören Sea to Sky’ı Güney Afrikalı Matthew Green şampiyon olarak tamamladı.
Dünyanın en bilinen ekstrem spor organizasyonlarından biri olan "Sea to Sky" denizden gökyüzüne enduro yarışları Olympos Dağı etabının ardından sona erdi. Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından organize edilen ve 32 ülkeden 350 sporcunun katılımıyla yapılan Sea to Sky, dağ etabının ardından Tahtalı Dağı'nın zirvesinde ödül töreni ile tamamlandı. Törene Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediyesi Başkan vekili Recep Yılmaz, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Müdür vekili Buğrahan Bozkurt, Kemer İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, Kemer İlçe Emniyet Müdürü Harun Mere ve çok sayıda yerli ve yabancı tatilci katıldı.
Olympos dağı etabının hemen ardından kurulan kupa töreni alanında yarışmada 7 saat 23 dakika 55 saniyelik derecesi ile 3'üncü olan Çek Cumhuriyeti'nden David Cyprian'a ödülünü Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Müdür vekili Buğrahan Bozkurt verdi. Yarışmayı, 7 saat 20 dakika 38 saniyelik dereceyle tamamlayarak 2'inci olarak tamamlayan İngiliz sporcu Graham Jarvis'e kupasını Kemer Belediyesi Başkan vekili Recep Yılmaz, 7 saat 19 dakika 50 saniyelik derecesiyle yarışmanın şampiyonu olan Güney Afrikalı yarışmacı Matthew Green'e ise kupasını Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam verdi.
Bu sayfa 657 kez okundu