Sporcularımız Avrupa Pistlerinde Mücadele Etti

Sporcularımız Avrupa Pistlerinde Mücadele Etti

 Milli sporcularımız Toprak Razgatlıoğlu ve Deniz Öncü hafta sonunu Fransa’da geçirdi. Milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu’nun yer aldığı MotoGP’nin beşinci ayağı Le Mans’ta yapıldı. Razgatlıoğlu yarışta 13. olarak üç puanın sahibi oldu. Prima Pramac Racing takımı pilotu Razgatlıoğlu, Tissot Sprint yarışında da 14.sırada yer aldı.

Öte yandan Dünya Moto2 Şampiyonası’nda yer alan milli sporcumuz Deniz Öncü’de Le Mans Pistindeki yarışta 13.lükte kaldı.

Milli sporcularımızdan Kadir Erbay, İspanya Superbike Şampiyonası’nın (ESBK) hafta sonu yapılan ilk yarışını üçüncülükle tamamladı. Navarra Pistindeki ikinci yarışta ise Erbay 4.sırada yer aldı. I+DENT Racing Takımıyla şampiyonada başarıyla boy gösteren Erbay, genel klasmanda 65 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

 

HIRVATİSTAN'DA TÜRK RÜZGARI ESTİ

Avrupa SS300 Kupası ve Uluslararası Alpe Adria Pist Şampiyonası’nın ilk ayağı Hırvatistan’da düzenlendi.

Grobnik pistindeki organizasyonda FIM Avrupa SS300 Kupası’nda ülkemizden genç sporcular Demir Dönez, Hasan Hüseyin Baş, Yağız Alp Coşkun, ve Oğuz Taşhan mücadele etti.

FIM Avrupa SS300 Kupası’nın hafta sonu yapılan iki yarışında Oğuz Taşhan birinci olurken, Yağız Alp Coşkun her iki yarışta da ikinci sırada yer aldı. İkinci ana yarışta Hasan Hüseyin Baş ise üçüncülükte kaldı.

Uluslararası Alpe Adria Pist Şampiyonası’nın SS300 sınıfında Oğuz Taşhan ilkk yarışta iki, ikinci yarıştı da üçüncülükle tamamladı. Diğer sporcularımız Yağız Alp Coşkun (4.-4.), Hasan Hüseyin Baş (5.), İbrahim Taşhan (6.) ve Demir Dönmez’de (8.-9.) yer aldı.

Alpe Adria Pist Şampiyonası’nın STK600 sınıfında Turgut Durukan ilk yarışı 6., Sprint yarışını 5. ve ikinci ana yarışı 4.lükle tamamladı.

 


Bu sayfa 180 kez okundu

RESİMLER